Video: CarWOW test de nieuwe BMW 3-Reeks Berline (2018)

Video: CarWOW test de nieuwe BMW 3-Reeks Berline (2018)De nieuwe BMW 3-Reeks is niet enkel groter, luxueuzer en meer hightech, hij stuurt ook (opnieuw) beter dan ooit!

Met de zevende generatie van de befaamde 3-Reeks wil BMW zich terug gaan positioneren als dé rijdersauto in het segment van de premium berlines. Daarvoor rekenen ze niet enkel op een resem rijhulpmiddelen/veiligheidssystemen, hightech motoren, ruimer interieur en vele gadgets, ook op vlak van rijgedrag wil deze 3-Reeks (codenaam: G20) sterk uitpakken. En via de optielijst kan je dat rijgedrag nog wat aanscherpen met ondermeer een sportonderstel met verlaagde ophanging, adaptief chassis, variabele sportsturing en M Sport differentieel! De eerste rij-indrukken van onze collega’s zijn alvast veelbelovend, zelf hopen we snel achter het fijne stuurwiel (mét handige functietoetsen) te kruipen.

De nieuwe BMW 3-Reeks is vanaf heden te bestellen vanaf 36.000 euro, de eerste exemplaren worden tegen de lente van 2019 geleverd. Tegen de zomer volgen de zuinige 330e plug-in hybride en potente M340i xDrive uitvoeringen! De nieuwe 3 kan je overigens van dichtbij ontdekken op het Autosalon van Brussel 2019 bij BMW in Paleis 7!

Nog meer internationale reviews van de nieuwe BMW 3-Reeks Berline:
Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...