Teaser: BMW 3-Reeks Berline (2018)

Teaser: BMW 3-Reeks Berline (2018)We maken ons klaar voor de nakende onthulling van de veelbelovende nieuwe 3-Reeks Berline van BMW!

Begin oktober zal BMW de gloednieuwe 3-Reeks Berline onthullen die zich terug vooraan het segment wil nestelen van zowel de premium middenklassers (zoals de Mercedes C-Klasse en Audi A4) als de straksturende middenklassers (Jaguar XE en Alfa Romeo Giulia). Designmatig hoef je geen ingrijpende wijzigingen te verwachten (het blijven Duitsers) maar onderhuids zullen er toch heel wat nieuwigheden hun intrede maken.

Dankzij toegenomen buitenafmetingen kan je binnenin ongetwijfeld profiteren van extra been/laadruimte én plaats om de nodige gadgets (grote schermen, rijhulpmiddelen en veiligheidssystemen) te implementeren. Dankzij het doordachte gebruik van lichtgewicht materialen en vooral het CLAR platform (dat tevens de basis vormt voor de 5-Reeks en 7-Reeks) moet het gewicht wel lager uitvallen.

Inzake motorenpallet verwachten we een ruime keuze tussen drie-, vier- en zescilinders, bij voorkeur in een lijnformatie. Een nieuwe M3 Berline is nog niet voor direct maar intussen zou de M340i Performance met 360 pk wel indruk kunnen maken.

Na de wereldpremière op het Autosalon van Parijs hebben de blauw/witte Duitsers uit München nog even de tijd nodig om de marktintroductie voor te bereiden, als alles goed loopt zien we de nieuwe Dreier op het Autosalon van Brussel midden januari!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...