Officieel: BMW M5 Berline Competition (2018)

Officieel: BMW M5 Berline Competition (2018)Met wat extra vermogen en exclusieve (donkere) details schenkt BMW de M5 Berline alreeds een krachtigere M5 Competition uitvoering!

De leveringen van de eerste M5 Berline klantenexemplaren (aan minimaal 120.000 euro per stuk) is nog maar net opgestart en BMW heeft al haar huiswerk klaar van een M5 Competition topversie. Deze herken aan de vele verdonkerde elementen zoals de grille, M5 badge, zijspiegels, uitlaatmonden, deurhendels, gordels en exclusieve 20″ lichtmetalen velgen. De sportuitlaat levert een krachtige(re) soundtrack maar is – speciaal voor je buren – gelukkig regelbaar.

De 4.0-liter V8 wordt voor de vierwielaangedreven M5 Competition 25 pk krachtiger en krijgt dus 625 pk / 750 Nm (243 g/km CO2) ter beschikking, nét wat meer dan die eeuwige rivaal uit Stuttgart. De befaamde stoplichtsprint doe je hiermee in 3,3 seconden terwijl het maar 10,8 seconden duurt om 200 km/u aan te tikken! Daarnaast werd de rijdynamiek aangescherpt met een unieke Competition chassisafstelling.

Begin juli start de productie van de BMW M5 Berline Competition.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...