Autosalon Brussel 2017: Dream Cars line-up

Officieel: Mercedes-Maybach S650 Cabriolet [620 pk / 1.000 Nm]Tijdens het laatste weekend (20-21-22 januari) van het Autosalon kan je bij de Dream Cars in Paleis 1 genieten van de allermooiste sportwagens, gezinswagens en luxueuze cabrio’s!

Lees hier alles over het Autosalon van Brussel 2017!

Terwijl we in de even jaren (de “grote” salons) de volledige Autosalon periode getrakteerd worden op de meest spraakmakende bolides moeten we het in de oneven jaren doen met slechts een weekend. Alreeds voor de 4e keer zorgt organisator FEBIAC op deze manier toch voor de aanwezigheid van de meest spraakmakende namen uit de autosector, dit jaar werd er gekozen voor een winterse sfeer met een charmante houten inkleding.

Op vrijdag 20 (11u tot 22u), zaterdag 21 (10u tot 19u) en zondag 22 januari (10u tot 19u) kan je, mits betaling van een supplement (7 euro) op het toegangsticket van het Autosalon terecht in Paleis 1 voor de Dream Cars. In de e-shop zijn ook voordelige combi tickets beschikbaar (toegang Salon + Dream Cars). De opbrengst hiervan gaat overigens naar Keten van Hoop België, een NGO die kinderen uit ontwikkelingslanden kwalitatieve gezondheidszorg biedt via de scholing van medisch personeel en de schenking van medisch materiaal.

Meer dan 40 exclusieve bolides kan je hier terugvinden, naast de gekende namen zien we ook enkele minder bekende/dure bolides terug. De merken pakken graag uit met deze opvallende primeurs maar Mercedes heeft met de Mercedes-Maybach S650 Cabriolet zelfs een Europese première te pakken. De aanwezigheid van een Koenigsegg op Belgisch grondgebied is natuurlijk ook altijd feest!

Of er nog dergelijke klinkende premières bijkomen in de komende dagen is nog even afwachten, we vullen intussen mooi de lijst aan!

Aanwezige automerken tijdens het Dream Cars weekend:

Alpina: B7 BiTurbo
Alfa Romeo: Giulia Quadrifoglio
Aston Martin: DB11
Audi: TT RS Coupé, R8 V10 Spyder, RS6 Performance
Bentley: Bentley Bentayga W12
BMW: M760Li xDrive, i8 en M4 Coupé
Ferrari: LaFerrari Aperta (!!)
Jaguar: F-Type SVR
Honda: NSX
Koenigsegg (by PACE): Agera RS
KTM
Lamborghini: Huracan LP610-4
Maserati
Mazda: MX-5 RF
McLaren: 570 GT
Mercedes: oa Mercedes-Maybach S650 Cabriolet
Nissan: GT-R
Noble
Porsche
Range Rover
Tesla: Model X
Rolls Royce
Volvo: XC90 T8 Excellence

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...