Video: Audi R8 Spyder V10 maakt zelf het goede weer

Officieel: Audi R8 Spyder V10 [540 pk / 540 Nm]Bij de nieuwe Audi R8 Spyder hoor je de brullende V10 nog beter! Update: Belgische prijs vanaf €180.500!

Veel ruimte biedt België niet om écht van je Audi R8 V10 te kunnen genieten en bakken zon moet je hier ook niet verwachten, toch lijkt het ons héérlijk om plaats te kunnen nemen in de nieuwe R8 Spyder. De soundtrack van de atmosferische 5.2-liter V10 – die hij deelt met de Huracan Spyder – geeft nog meer kiekenvel dan bij de Coupé en de regen maakt geen schijn van kans tegen de 540 pk! Momenteel is de R8 Spyder V10 Plus met 610 pk nog nergens te bespeuren maar we vermoeden dat Audi die later nog wel zal opnemen in het gamma.

Vanaf 180.000 euro kan je bij de favoriete Audi concessiehouder bij jou in de buurt een bestelbon tekenen voor deze R8 V10 Spyder! Reserveer wel nog wat extra budget voor (leuke) opties en personalisatie, we hebben ook een donderblauw vermoeden dat het benzineverbruik iets hoger zal uitvallen dan de opgegeven 11,7 liter per 100 km..

Bonusmateriaal van Audi UK

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...