Video: Ferrari LaFerrari Aperta in actie

Video: Ferrari LaFerrari Aperta in actieDe LaFerrari Aperta is al lang uitverkocht maar toch voorziet Ferrari een gelikte promovideo.

Na het succes van 499 – plus éénLaFerrari Coupé’s werd er direct gepolst naar de eventuele interesse voor een dakloze variant. Initieel waren er slechts 80 dergelijke exemplaren voorhanden maar gezien de sterke interesse binnen de LaFerrari familie (je moet een coupé hebben om een Aperta te kunnen mogen bestellen) werd dat opgetrokken tot 200 stuks! Daarboven komen er nog eens 9 speciale versies ter ere van de 70ste verjaardag. Ze zouden allemaal nog voor het einde van dit jaar geleverd worden aan de gelukkige klanten, kwestie van de verjaardag volgend jaar op gepaste wijze te kunnen vieren!

Een prijskaartje werd niet officieel gecommuniceerd maar zou boven de 3 miljoen euro liggen. Motorisch bleef alles bij het oude, namelijk de combinatie van een 6.3-liter V12 en KERS hybridesysteem die samen goed zijn voor 963 pk én adembenemende prestaties. Dankzij de stijve structuur blijft het meergewicht zeer beperkt en is de LaFerrari Aperta even snel als zijn gesloten evenknie. De leuke vleugeldeuren blijven ook gewoon op post!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...