Belgische prijs Porsche Panamera 2016: vanaf €116.523

Officieel: Porsche Panamera (2016)Porsche plakt een (stevig) prijskaartje op de nieuwe Panamera in ruil voor al die sportieve luxe!

De tweede generatie Porsche Panamera gaat er prat op om het succes van zijn voorganger minstens te evenaren. Daarvoor staat hij momenteel klaar in de startblokken met drie verschillende motorisaties voor de nakende verkoopstart, eens die loopt zal Porsche het gamma zachtjesaan beginnen uitbreiden aan weerskanten van het vermogensspectrum met ondermeer een instapper diesel, plug-in hybrid en GTS uitvoering! Nieuw wordt ook die Panamera Shooting Brake variant waarop we al enkele jaren wachten..

  • Porsche Panamera 4S – V6 – 440 pk – 550 Nm – vanaf €116.523
  • Porsche Panamera 4S Diesel – V8 – 422 pk – 850 Nm – vanaf €120.516
  • Porsche Panamera Turbo – V8 – 550 pk – 770 Nm – vanaf €157.179

Een automatische PDK transmissie en efficiënte vierwielaandrijving krijg je bij elke configuratie gratis erbij, voor ongeveer al de rest ben je genoodzaakt extra euro’s te investeren. En zoals goede Duitse gewoonte loopt de vanafprijs wel vlot op als je wat te enthousiast door de optielijst gaat..

Zelf je droomconfiguratie met de nieuwe generatie Porsche Panamera kan je hier online maken, voor de bestelbon te ondertekenen moet je naar een Porsche Centre in de buurt!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...