Video: Lamborghini Huracan racet tegen de klok

Video: Lamborghini Huracan racet tegen de klokDe Lamborghini Huracan is er momenteel in drie uitvoeringen: one for business (LP610 Coupé), one for pleasure (LP580 Coupé) … and one for sunshine (LP610 Spyder)!

De productieband van de Huracan in Sant’Agata (Noord-Italië) staat de laatste maanden maar weinig stil, het ziet er dan ook naar uit dat de populaire sportwagen (de instapper nota bene) de verkoopscijfers van zijn voorganger – de Gallardo – ruimschoots zal overtreffen. Na de Huracan LP610-4 Coupé kwam er vorig jaar een soortgelijke Spyder variant én een speelse LP580-2 uitvoering bij, binnenkort mogen we daar nog een straffere Superleggera – en afgeleiden – bijrekenen.

Om de verkoop tot dan op het bestaande niveau te houden voorzag Lamborghini nog een duwtje in de rug met een knappe video met flitsende beelden, knappe actieshots en een enthousiaste montage. Zelf gaan praten omtrent een 610 of 580 pk sterke Huracan, dat kan in Zaventem bij Lamborghini Brussels vanaf €182.100 voor de achterwielaangedreven variant, de LP610-4 Coupé start net boven de 200.000 euro! Performante cabrio’s kopen in België blijft wat tricky met ons regenachtige klimaat, misschien kan je die €225.600 wel ergens anders verstandiger investeren?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...