Video: Audi RS6 / RS7 Performance in actie

Officieel: Audi RS6 Avant en RS7 Sportback Performance [605 pk!]Laten we op deze mooie herfstdag even genieten van de nieuwe Audi RS6 Avant Performance en RS7 Sportback Performance, eveneens in een mooie herfstsetting!

605 pk, dat is de hoeveelheid vermogen die Audi aan deze twee luxueuze Performance sportberlines schenkt. In reguliere RS6 Avant of RS7 Sportback bezitten deze alreeds een niet onaardige hoeveelheid vermogen (560 pk) maar klaarblijkelijk zitten er toch nog mensen te wachten op méér vermogen, hetzelfde trucje deed Audi ook bij de S8 Plus! Deze nieuwe topuitvoeringen van de Audi A6 en A7 zijn capabel om in 3,7 seconden de 0-100 km/u sprint te voltooien, wanneer er 305 op de digitale teller verschijnt is het gedaan met de acceleratiepret.

Visueel wordt het geheel een klein beetje aangedikt met een grotere grille, een zwartglazende afwerking en een andere diffusor achteraan, ook krijg je exclusieve 21″ velgen met voldoende rubber. Bij een Belgische Audi dealer ben je verplicht om minstens €120.680 of €124.365 te investeren voor respectievelijk de RS6 Avant Performance of RS7 Sportback Performance, dat is een kleine meerprijs van bijna €8.000 oftewel 178 euro per extra pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...