Autosalon Brussel 2017: McLaren line-up (Dream Cars)

Autosalon Brussel 2017: McLaren line-upNaast de sportieve doch praktische 570 GT heeft McLaren ook een P1 GTR Harrods Edition kunnen bemachtigen voor heel wat dromende blikken tijdens het Dream Cars weekend!

Lees hier alles over het Autosalon van Brussel 2017!

Met 375 exemplaren is de reguliere McLaren P1 – in hoeverre je zoiets nog regulier kunt noemen – sowieso al extreem exclusief, met 916 pk is hij eveneens extreem snel en tot veel in staat! Toch zijn er altijd mensen die meer willen, voor hun is de P1 GTR die enkel op het circuit mag.

Daarvan zijn er 45 stuks gebouwd en tijdens het Dream Cars weekend van het Autosalon zal #6 daarvan present tekenen in Paleis 1 op de Heizel in de knappe Harrods kleurstelling. Deze geel/groene supercar eert het succes (3e plaats) van de toenmalige F1 GTR in de 24u van Le Mans ’95.

Iets eenvoudiger om aan te kopen is de nieuwste telg binnen de Sports Series, de 570 GT, die we reeds zagen in Genève! Net zoals bij de 570S Coupé is er hier 570 pk voorhanden dankzij de noeste arbeid van de 3.8-liter V8, de afstelling is wel comfortabeler voor de dagdagelijkse bruikbaarheid te verhogen. Achterin past er 150 liter extra bagage en die kan je dankzij de glazen “deur” gewoon zien liggen, vanaf 198.000 euro kan je erover gaan praten bij McLaren Brussels op de Louizalaan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...