Autosalon van Brussel 2017: de nieuwigheden & premieres

Autosalon van Brussel 2017: alle nieuwigheden & premieresOp het Autosalon 2017 is er zodanig veel te zien dat je bijna twee dagen moet gaan snuisteren op de Heizel.. Gelukkig is er nog onze premièrelijst met alle belangrijke en interessante nieuwigheden!

Wereldpremières zijn er slechts met mondjesmaat op het Autosalon van Brussel, in de oneven jaren (= salon voor licht bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen) moet je zelf goed zoeken naar een échte Europese première! Dat er bijna gelijktijdig een autosalon in Detroit loopt helpt natuurlijk ook niet veel, voor veel wereldpremières zal je moeten wachten tot maart 2017 wanneer het Autosalon van Genève van start gaat.

Gelukkig is een goed autosalon van essentieel belang voor de vele automerken, elk Belgisch hoofdkantoor probeert op die manier toch iets interssant mee te nemen. De kans is bovendien reëel dat er in de komende dagen/weken wel nog een (Europese?) première uit de kast valt, wie goed zoekt en vriendelijk is kan hier en daar ook geheime blackbox’en vinden met primeurs!

Wereldpremières:

Europese premières:

Interessante Belgische premières:

Lees hier alle berichtgeving omtrent het Autosalon van Brussel 2017, hier vind je praktische informatie!

Line-up per merk:
Abarth
Alfa Romeo
Audi
BMW
Citroën
DS
Dacia
Fiat
Ford
Hyundai
Isuzu
Jaguar
Jeep
Kia
Land Rover / Range Rover
Lexus
Mazda
Mercedes
MINI
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Seat
Skoda
Smart
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Tesla
Volkswagen
Volvo
Dream Cars Salon: Aston Martin, Bentley, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Rolls-Royce

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...