100.000 maal Porsche Panamera

Porsche Leipzig GmbH
De honderdduizendste Porsche Panamera is van de band gerold in Leipzig op 15 mei.

Of dat nu iets is waar we enthousiast over moeten zijn, laten we met veel plezier aan de lezer over. Maar ondanks alle kritiek die Porsche bij de lancering van deze vierdeurs kreeg, blijkt de Panamera toch een succesmodel te zijn. Het model wordt in maar liefst 120 landen aan vermogende klanten verkocht.

Het 100.000 ste exemplaar is een Porsche Panamera S E-Hybrid. Goed voor een sprint van nul naar honderd in 5,5 seconden en een theoretisch verbruik van amper 3,1 liter per 100 km. In de realiteit is zulks natuurlijk nooit haalbaar, maar het staat wel mooi op papier. Als kers op de taart: James May en Richard Hammond die onnozel doen in de Panamera.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...