Autosalon Brussel 2019: Fiat Line-up

Officieel: Fiat 500X facelift (2018)Aan special editions geen gebrek bij Fiat op het Autosalon van Brussel 2019!

Recentelijk kreeg de funky Fiat 500X een deugddoende update met voornamelijk onderhuids updates en nieuwe technologie op vlak van rijhulp, veiligheid en infotainment. Fiat wil deze urban crossover dan ook extra in de spotlights zetten op het aankomende Autosalon met maar liefst twee special editions, zijnde de 500X Mirror en 500X S-Design. Beiden rekenen daarbij op exclusieve details en een aangedikte basisuitrusting!

Andere 500 derivaten mogen uiteraard niet ontbreken in Paleis 7 dus voorziet Fiat ook de opgefriste 500L (in Mirror uitvoering), 500 (in Mirror uitvoering) en de dakloze 500C (in Lounge uitvoering). De meer rationele Tipo is aanwezig als reguliere hatchback (in S-Design uitvoering) en praktische Tipo SW (in Mirror uitvoering).

Tot slot mogen we de Panda Waze zeker niet vergeten te vermelden, deze compacte A-segmenter gaat de geconnecteerde toer op met de handige Waze app die je zonder problemen door (druk) verkeer loodst!

Line-up Fiat @ Autosalon 2019
500X Mirror
500X S-Design

500L Mirror

500 Mirror
500C Lounge

Tipo S-Design
Tipo SW Mirror

Panda Waze

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...