Video: Waze 4.0

Video: Waze 4.0De populaire navigatie-applicatie Waze werd beter dan ooit én is een must voor iedereen die veel in de auto zit.

Op de digitale platformen zijn er diverse applicaties terug te vinden die je waarschuwen voor onheil, flitscontroles of specifieke navigatiesoftware, Waze – eigendom van Google – pakt het nog wat slimmer aan en combineert alle eerdergenoemde features in een knap – gratis! – geheel. Doorheen de jaren werd er sterk getimmerd aan extra features en mogelijkheden, met de nieuwe 4.0 update bevestigen ze hun torenhoge reputatie.

Naast nieuwe (sluip)routemogelijkheden, alternatieve routes, tussenstops en kalenderintegratie werd ook de look & feel van de applicatie aangepast met een nog betere gebruikservaring tot gevolg. Dankzij technische aanpassingen verbruikt Waze 4.0 ook een pak minder rekenkracht waardoor de batterij – niet onbelangrijk in deze digitale tijden – een pak langer gespaard blijft. De nieuwe Waze staat al in de Apple App Store voor iPhone en iPad gebruikers, de Android versie komt er spoedig aan is er nu ook!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...