Drie miljoen Fiat 500’s verkocht in Europa!

Drie miljoen Fiat 500’s verkocht in Europa!Er komt maar geen einde aan het Cinquecento succesverhaal…

Sinds de herlancering van de Fiat 500 in 2007 blijft de iconische stadswagens records aan elkaar rijgen, om volledig van dat succes te profiteren kwam de Italiaanse autobouwer ook met 500X (hippe crossover), 500L (praktisch en compact) en sportieve Abarth (het leven is een feest) afgeleide ten tonele. Anno 2019 staat de teller intussen op 3 miljoen gereduceerde exemplaren!

Maar liefst 62% van de productie in Polen wordt verkocht buiten Italië wat nog steeds de grootste markt blijft na Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en Spanje. De drie miljoenste Vijfhonderd is een 500C, voorzien van de Stella White lakkleur, Black/White Sand interieurafwerking en de exclusieve Matelassé afwerking met details in ecoleder en een geborduurd 500-logo.

Lees hier onze rijtest met de Fiat 500C Riva!
Lees hier onze rijtest met de Abarth 595 Pista!
Lees hier onze rijtest met de Fiat 500X 1.0 120 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...