Foto Special: Autosalon van Frankfurt (2017)

Foto Special: Autosalon van Frankfurt (2017)Krijg je maar niet genoeg van de Autosalon van Frankfurt oftewel Internationale Automobil-Ausstellung (kortweg IAA)? Droom dan maar even weg met onze fotospecial.

De voorbije dertien dagen kon je in de Frankfurt Messe terecht voor het Autosalon van Frankfurt, de tweejaarlijkse hoogmis van voornamelijk de Duitse auto-industrie. Dit jaar waren er heel wat afwezigen (Volvo, Aston Martin, Fiat, Alfa Romeo, Nissan, …), gelukkig waren er heel wat primeurs van de automerken die wél tentoon stelden.

Van de échte kleppers krijgt de Mercedes-AMG Project One ongetwijfeld de “ster van de show” vermelding maar ook de Bentley Continental GT, Audi RS4 Avant, BMW M5 Berline, Ferrari Portofino en Porsche 911 GT3 Touring Package kregen meer dan voldoende aandacht. Bij de meer toegankelijke wagens was het voornamelijk uitkijken naar de Volkswagen T-Roc, BMW X3, Renault Mégane RS, Dacia Duster, Jaguar E-Pace, Seat Arona, Suzuki Swift Sport, Kia Stonic / Hyundai Kona en de Skoda Karoq!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...