Video: Range Rover Sport SVR

Video: Range Rover Sport SVRMetcalfe introduceert ons maar al te graag de snelle Range Rover Sport SVR!

Dankzij zijn status als Heritage Ambassador bij Jaguar-Land Rover heeft Mr Harry “evo” Metcalfe gemakkelijk toegang tot de nieuwste speeltjes van het Britse edelmerk, deze keer presenteert hij de nieuwe Range Rover Sport SVR. Deze luxeterreinwagen komt steevast met krachtige motoren, toch was er nog wat ruimte voor een 5.0-liter V8 benzinemotor met 550 pk. Harry praat een goede 11 minuten over de ontwikkeling, de positionering en het rijgevoel, allemaal op zijn unieke (en toegankelijke) manier!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Range Rover Sport SVR"

  1. Wolf 09-04-2015 om 20:03

    ik dacht dat jullie weer eens een videootje hadden geschoten maar jammer. Uitstekende video trouwens maar hadikalgezien…….

Reageer

Reactie aan het plaatsen...