Officieel: Land Rover Discovery SVX (2018)

Officieel: Land Rover Discovery SVX (2018)Volgend jaar komt Land Rover met een avontuurlijke Discovery SVX versie, inclusief 525 pk sterke 5.0-liter V8!

Wanneer volgend jaar de nieuwe Discovery al goed ingeburgerd is komt Land Rover met een verrassing, namelijk een nieuw SVX topmodel met de bekende 5.0-liter V8 in het vooronder. Goed voor 525 pk en 625 Nm! Maar de Discovery SVX wil naast stevige vermogenscijfers voornamelijk uitpakken met z’n offroadkwaliteiten en krijgt daar een speciale afstelling van het Terrain Response 2 systeem (inclusief H-ARC) voor mee.

De Discovery SVX is het werk van de Special Vehicle Operations afdeling, die knotsgekke Britten waren ook al verantwoordelijk voor de Project 7, F-Type SVR en Range Rover Sport SVR. De SVX versie weet zich te onderscheiden van het reguliere Discovery gamma met SVX logo’s, een nieuwe voor/achterbumper en Rush Orange accenten. De matgrijze Tectonic Grey koetswerkkleur is exclusief voorbehouden net zoals de immense Goodyear banden rondom de blitse 20″ velgen.

Afspraak in 2018 voor een extreme portie plezier/avontuur met je Land Rover Discovery SVX.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...