Officieel: Range Rover Sport SVR facelift (2017)

Officieel: Range Rover Sport SVR facelift (2017)De Range Rover Sport SVR wordt opgefrist én geniet nu van maar liefst 575 pk / 700 Nm!

Behalve de introductie van de efficiënte P400e PHEV versie krijgt elke Range Rover Sport ook een ietwat opgefrist design en nieuwe gadgets op vlak van technologie, connectiviteit en gebruiksgemak. Daarbij kijken we graag naar het SVR topmodel dat voortaan 575 pk en 700 Nm meekrijgt dankzij de potente 5.0-liter V8. Daarmee werpt hij zich nog steeds op als de snelste Range Rover ooit.

De vernieuwde Range Rover Sport SVR sprint in 4,5 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u, dit in combinatie met een heerlijke soundtrack dankzij de sportuitlaat. Visueel voorziet Range Rover naast de vernieuwde grille, blitse velgen en agressieve looks optioneel ook koolstofvezelel accenten rondom. Binnenin heerst er een sportieve sfeer dankzij wederom koolstofvezel, licht leder, SVR badges en een contrasterende stiksels.

Range Rover prijst de vernieuwde SVR vanaf €134.500.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...