Dit is de Kia XCeed (2019)!

Dit is de Kia XCeed crossover (2019)!Na de Ceed hatchback, Ceed SW break en vierdeurs ProCeed coupé komt Kia nu met een avontuurlijke XCeed.

Kia heeft met de Stonic, Niro, Sportage en Sorento alreeds een ruim aanbod aan SUV’s en crossovers, toch zien de (Europees georiënteerde) Koreanen brood in een stoere Ceed uitvoering die ze XCeed doopten. Te herkennen aan zijn (beperkt) verhoogde bodemvrijheid, kunststof bescherming rondom en coupé-achtige daklijn. Een karaktervolle mix tussen een GLA en Focus Active dus…

Verder beeldmateriaal volgt in de komende weken. De volledig onthulling is namelijk voorzien voor het 26 juni eerstkomende en nadien zal de XCeed aanwezig zijn op het Autosalon van Frankfurt in september. Op vlak van motoren, rijhulp, connectiviteit en uitgebreide garantievoorwaarden neemt deze Kia XCeed ongetwijfeld het meeste over van zijn Ceed soortgenoten.

Update 11/06: de XCeed krijgt (optioneel) een 12.3″ digitaal dashboard mee!

Dit is de Kia XCeed (2019)!

Dit is de Kia XCeed crossover (2019)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...