Fiat 500
Elk jaar is het weer van dat, de Gay Car van het jaar wordt verkozen. De Fiat 500 was eerder al Car of the Year. Nu blijkt hij ook Gay Car of the Year te zijn.

Waarom homo’s nu precies hun eigen verkiezing organiseren zal mij een raadsel blijven, nuja, zolang ze maar gelukkig zijn zeker…

En de top 10 is…

1st – Fiat 500
2nd – Alfa 8C
3rd – Volvo C30
4th – Aston Martin DBS (Rear of the Year)
5th – Aston Martin V8 Vantage
6th – Audi R8
7th – Maserati Granturismo
8th – Rolls Royce Drophead Coupé
9th – Audi A5
10th – Renault Twingo

Mocht je van plan zijn een van deze wagens te kopen of mocht je er juist 1 gekocht hebben, hoef je helemaal niet aan je identiteit beginnen twijfelen, (tenzij je misschien de Renault Twingo hebt gekocht, maar what are the odds?) het zijn namelijk stuk voor stuk geweldige wagens. Vroeger was de cliché-winnaar de BMW Z4 of de Audi TT, maar blijkbaar is het dit jaar niet het geval.

De Fiat 500 lijkt me weliswaar eerder een wagen om voor je vrouw te kopen of om als vrouw zelf te kopen, maar aangezien het hier over de Gay Car of the Year gaat, is de Fiat 500 een logische winnaar dus.

Enkel de Renault Twingo blijft me verbazen. Volgens mij kan zélfs een homo deze wagen niet mooi vinden. Alle andere wagens hebben een zekere charme tot een gigantische uitstraling. Een Renault Twingo, nuja, om toch een voordeel te noemen, hij is allicht zuinig.