Beste auto voor hondenliefhebbers: 3-Reeks Touring

BMW 3-Reeks Touring
De BMW 3-Reeks Touring is volgens een enquête de beste auto voor mensen met een hond. Handig toch?

De enquête komt van de grootste automobilistenvereniging in Amerika: de AAA. Volgens de enquête is de BMW 3-Reeks Touring ideaal voor het vervoer van honden, de wagen kan namelijk uitgerust worden met enkele hond-vriendelijke accessoires zoals een rubberen mat in de koffer en de mogelijkheid om je hond vast te leggen. Gezien zijn relatief beperkte kofferruimte adviseert de AAA de 3-Reeks Touring echter niet aan voor mensen met grote honden… Maar dan kies je toch gewoon voor de Range Rover Sport of Volkswagen Touareg?

De BMW 3-Reeks Touring is zowel met achterwielaandrijving als met vierwielandrijving beschikbaar. Het model met vierwielaandrijving beschikt standaard over een panoramisch zonnedak, handig om de hond naar buiten te laten kijken. Wie de achterbank neerklapt kan de kofferruimte vergroten naar 1.385 liter. (Via: BMWBlog)

Handig doggy ding BMW 3-Reeks Touring

Deel dit bericht:

1 reactie op "Beste auto voor hondenliefhebbers: 3-Reeks Touring"

  1. Mrnix 20-08-2010 om 9:00

    Volgens top gear is de hondvriendelijkste auto de lambo gallardo 😛

Reageer

Reactie aan het plaatsen...