Autosalon Brussel 2018: BMW Line-up

Officieel: BMW X2 (2017)Internationale BMW premières bij de vleet op het Autosalon!

Met een sterke positie in de Belgische verkoop dankzij het brede gamma aan allerhande premiumwagens én een royaal BMW M aanbod spaart de Duitse autoconstructeur overduidelijk geen enkele moeite voor het 96ste Autosalon van Brussel. Zowel wereld-, Europese- als diverse Belgische premières krijgen we te zien in Paleis 7, iets wat de vele blauw-witte fans ongetwijfeld zullen appreciëren.

De voorwielaangedreven 2-Reeks Active Tourer (en grotere Grand Tourer afgeleide) mag dan minder dicht aanleunen bij de klassieke BMW kernwaarden, deze praktische gezinswagen is hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor een significant aandeel in de verkoop. Reeds op de markt sinds 2014 dus is de tijd rijp voor een facelift, vanaf 10/01 kunnen we die gaan ontdekken op de Heizel. Naar alle waarschijnlijkheid een strakkere neus, zuinigere motoren en diverse nieuwe rijhulpmiddelen.

De i8 Roadster maakt in Brussel eveneens zijn eerste Europese verschijning (mét exclusieve hoeden?) na de onthulling op het Autosalon van Los Angeles, eens ze in Detroit het doek van de bijgeschaafde i8 Coupé hebben gehaald zal deze hier ook verschijnen op de BMW stand. Nog een Europese première krijgen we met de BMW M3 CS die in de voetsporen mag treden van de M4 CS vorig jaar. De hippe X2 zal hier ook te zien zijn al moet je daarvoor na maandag 15 januari afzakken naar het Autosalon, fashionably late heet zoiets. Exclusief voor de Belgische markt krijgen we hier een X2 xDrive20d met een gereduceerd vermogen van 163 pk ipv 190 pk / 400 Nm.

Alsof het nog niet voldoende is presenteert BMW met een totaal van 35 wagens zo goed als het volledige gamma. Blikvangers hier worden naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe M5 Berline en de knappe Concept Z4.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...