Exclusieve hoofddeksels voor de BMW i8 Roadster

Exclusieve hoofddeksels voor de BMW i8 Roadster - Fabienne DelvigneBMW komt met een premium oplossing voor je wapperende haren in de i8 Roadster.

Exclusieve hoeden, speciaal voor de klanten van de aankomende i8 Roadster. Op het eerste zicht klinkt het misschien maar als een 1 april grap ietwat raar of overroepen, anderzijds biedt de Duitse premiumconstructeur uit München hier wel direct een passend product aan de juiste doelgroep.

De gerenommeerde Belgische ontwerpster Fabienne Delvigne heeft speciaal twee hoofddeksels ontworpen voor een eerder vrouwelijk cliënteel met de keuze tussen een bruine strohoed “Elektra” of de pet “Vanina”.

Rondrijden met de BMW i8 Roadster kan vanaf volgende zomer waarbij je ten volle kan genieten van de nieuwigheden van de i8 familie. Zo is de personalisatiecatalogus groter dan voordien net zoals de motorvermogen (374 pk) én batterijcapaciteit (11,6 kWh). Daardoor krijg je een zuiver elektrisch rijbereik van ongeveer 52 km. Het voordeel van een plug-in hybride is dat je niet 100% afhankelijk bent van elektrische stroom, de 1.5-liter driecilinder benzinemotor staat steevast paraat.

Prijzen van zowel de i8 Roadster en de exclusieve hoeden kregen we niet mee, je favoriete BMW concessiehouder kan je hieromtrent ongetwijfeld beter informeren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...