Autosalon Brussel 2017 live: BMW (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2017 live: BMW (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van BMW op het Autosalon van Brussel!
Geen nood als je niet direct de visuele verschil ziet tussen de huidige generatie BMW 5-Reeks en de gloednieuwe Vijf, het interessante gedeelte is namelijk goed verstopt. Superslim, superzuinig, super relatief duur en hopelijk ook super zalig om mee te rijden! Dat zoeken we binnenkort wel eens voor jullie uit..

Daarnaast kan je hier bijna het volledige BMW gamma terugvinden op het Autosalon. Gaande van de compacte (en nog steeds bijzonder populair in België) 1-Reeks tot de majestueuze 7-Reeks toplimousine en van de X1 tot hét lifestyle activity vehicle, de BMW X6! Met de 330e, 225xe, i3 of i8 bewijst BMW dan weer dat zuinigheid en optimale energie-efficiëntie kan samengaan met een strakke uitstraling, premium interieur én rijplezier.

Die rijplezier zit zeker en vast ingebakken in die heerlijke M2 Coupé of iets grotere M4 Coupé, jammer genoeg kan je de 3.0 CSL Hommage R Concept niet kopen.

Lees hier enkele interessante BMW rijtesten:

Rijtest BMW 3-Reeks GT (318d GT)
Rijtest BMW M2 Coupé
Rijtest BMW X5 xDrive40e
Rijtest BMW i3 (REX)
Rijtest BMW 330e Berline
Rijtest BMW X1 sDrive20i

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...