Autosalon Brussel 2020: Kia line-up

Officieel: Kia Ceed Plug-in Hybrid (2019)Met de Ceed SW Plug-in Hybride, XCeed Plug-in Hybride en e-Soul EV trekt Kia op het Autosalon van Brussel 2020 volledig de kaart van elektrificatie!

Kia presenteert met 26 modellen haar volledige gamma van Picanto tot Stinger in Paleis 4, daarvan zijn er zowaar 11 voorzien van een geëlektrificeerde aandrijflijn wat ook de #GoElectric baseline ietwat verklaard. Denk daarbij aan mild hybride, hybride, plug-in hybride en zuiver elektrische modellen!

Vermoedelijk zal de hippe XCeed de grote publiekstrekker worden met zijn frivole en avontuurlijke vormgeving, ruime inborst en zuinige motoren. Speciaal voor de Europese markt heeft Kia een plug-in hybride motor toegevoegd aan het XCeed en Ceed SW gamma waardoor deze 141 pk sterke Koreanen een elektrische actieradius van ongeveer 60 km meekrijgen in combinatie met een nog ongedefinieerde maar lage CO2 uitstoot! In de wandelgangen fluisteren ze omtrent 29 g/km!

Zuiver elektrisch heeft Kia de e-Niro (Gezinswagen van het Jaar!) en e-Soul in de aanbieding. Die eerste doet het met véél ruimte, véél garantie en véél rijbereik (+450 km) tezamen met een scherpe prijs, die tweede werd recentelijk volledig vernieuwd en rekent op een 40 kW of 62 kW batterij met maximaal 452 km rijbereik.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...