Autosalon van Brussel 2020: praktische informatie

Autosalon van Brussel 2020: praktische informatieDe 98ste editie van het Autosalon van Brussel gaat van start op 10 januari 2020!

Bij de start van een nieuw kalenderjaar is het steevast uitkijken naar een nieuwe editie van het Autosalon van Brussel, dé totaalbelevenis van Koning Auto (en consorten) op de Heizel. Automobielorganisatie FEBIAC slaagt er elke keer opnieuw in om een groot – en vooral succesvol – gebeuren op poten te zetten, dit in tegenstelling tot het Autosalon van Frankfurt, Genève of Parijs. Zo goed als alle merken tekenen present met zowel blitse bolides als interessante voorwaarden, het Autosalon blijft dan ook dé aangewezen kans om je nieuwe bolide(s) van dichtbij te ontdekken.

Het grote publiek is dit jaar welkom op de Brussels Motor Show op vrijdag 10 januari, op zondagavond 19 januari is het feestje alweer voorbij. De deuren zijn open van 10u30 tot 19u tenzij op de nocturnes (10/01, 13/01 en 17/01), dan duurt het feest tot 22u!

Doorheen een handvol paleizen staan allerhande glimmende auto’s, motorfietsen, professionele voertuigen en nieuwe (gedeelte) mobiltieitsoplossingen, bij het Dream Car gebeuren kan je terecht om de meer exclusieve merken (lees: Ferrari, Rolls-Royce, McLaren, Maserati, Lamborghini, Bugatti, …) van dichtbij te aanschouwen.

Tickets kosten €15 (volwassen) of €9 (kind) en kan je kopen via de website waar je ook een analyse kan terugvinden van de voorspelde drukte, handig om je bezoek goed te plannen. De interessante B-Dagtrip combinatie van een treinticket + toegang tot het Autosalon is naar goede gewoonte een financieel interessante (en filevrije) mogelijkheid.

Met de meer multimediale merkbelevenis is het moeilijker om échte wereld- of Europese premières te verzamelen, toch mogen we ons opmaken voor diverse interessante nieuwigheden voor het eerst te ontdekken op het Autosalon van Brussel 2020. Momenteel is er zo al de nieuwe Nissan Juke, Jaguar F-Type, Opel Insignia facelift en Mercedes GLA, ontdek hier de volledige premièrelijst!

Autosalon van Brussel 2020 - overzicht plan

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...