Video: CarWOW test de Kia e-Niro (2019)

Video: CarWOW test de Kia e-Niro (2019)Weet de 100% elektrische Kia e-Niro ook te overtuigen in de praktijk?

Na voorzichtige elektrificatie met de Soul EV, Niro Hybrid en Optima Plug-in Hybrid gaat Kia nu the extra mile met de e-Niro die voordien als Niro EV door het leven ging! Even praktisch/gebruiksvriendelijk als een reguliere Niro maar dan met een zuiver elektrische aandrijflijn.

De e-Niro is te verkrijgen met 39,2 kWh batterijpack (136 pk) of 64 kWh (204 pk) waarbij het rijbereik op respectievelijk 289 km en 449 km (!) ligt. Zeker met die laatste een unieke combinatie gezien het royale bereik in combinatie met een vanafprijs van 41.590 euro! Mat Watson van CarWOW neemt ons mee doorheen zijn praktijkervaringen met de veelbelovende Koreaan!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...