Preview: Skoda Kodiaq GT (2019)

Preview: Skoda Kodiaq GT (2019)Skoda toont voor het eerst de Kodiaq GT, dé lifestyle SUV met aflopende daklijn.

Gezien de extreme populariteit van SUV’s in alle geuren en kleuren blijven de autoconstructeurs dergelijke bolides uitbrengen. Het succes van de SUV Coupé in de vorm van een X6, GLE Coupé en Q8 zorgt er nu voor dat Skoda brood ziet er in een dergelijke uitvoering op basis van de Kodiaq SUV, al blijft het initieel bij een exclusieve productie voor de Chinese markt.

Of het Tsjechische vlaggenschip op termijn ook naar Europa komt is momenteel nog koffiedik kijken, gezien het Duitse succes is er hier eveneens vraag naar dergelijke lifestyle SUV’s. Momenteel is de keuze beperkt tot een Kodiaq, Kodiaq RSKodiaq Scout en Kodiaq Sportline.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...