Preview: Skoda Kodiaq Coupe (2018)

Preview: Skoda Kodiaq Coupé (2018)Skoda moet de nieuwe Kodiaq SUV nog in de showrooms zien te krijgen, toch kijken we al even vooruit naar een eventuele coupé afgeleide variant!

De Kodiaq – genoemd naar de grote, sterke bruine beer – is de allereerste échte SUV van de Tsjechen en moet het gezien de immense populariteit voor dergelijke bolides goed gaan doen in de verkoop. Net zoals de rest van het gamma blinkt de Kodiaq uit met zijn ruim interieur, efficiënte motoren en no nonsens ingesteldheid, zou Skoda daarnaast met een meer lifestyle coupévariant naar buiten durven komen?

Ook dergelijke varianten doen het vandaag goed, denk aan de BMW X4 / X6 en Mercedes GLE Coupé / GLC Coupé! De marges zijn hier net iets hoger dan bij het reguliere aanbod en Skoda speelt er een meer emotionele kaart mee uit maar of het ooit zo ver zal komen moet de toekomst uitwijzen… Enkele digitale kunstenaars schenken ons alvast een mooie impressie!

Preview: Skoda Kodiaq Coupé (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...