Officieel: BMW X6 M Sport Edition (2017)

Officieel: BMW X6 M Sport Edition (2017)BMW voorziet een M Sport Edition van de X6, nog steeds de meest spraakmakende Sports Activity Coupé!

Intussen gaat de BMW X6 al mee sinds 2014 en op deze strakke SUV/SAC terug in the picture te zetten krijgt hij een speciale edition. De X6 M Sport Edition is vanaf december beschikbaar in het blauw/witte dealernetwerk en geniet van een zelfbewuste uitstraling en veelzijdig rijplezier dankzij bijkomende uitrusting aldus BMW!

De BMW X6 M Sport Edition rekent steevast op de appelblauwzeegroene Long Beach Blue metaalkleur, voor wie dat net van het goede teveel is kan kiezen voor Carbon Black of Mineral White. Daarnaast zijn er ook 20″ lichtmetalen velgen (die optioneel 21″ meten) en alle knappe goodies van de M Sport package.

Met uitzondering van de X6 M50d kan je elke motorisatie verkrijgen in deze M Sport Edition uitvoering die geen invloed heeft op de prestaties.

Lees hier onze rijtest met de BMW X6 xDrive50i!
Lees hier onze rijtest met de BMW X6 M!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...