Officieel: Skoda Kodiaq Sportline (2017)

Officieel: Skoda Kodiaq Sportline (2017)We moeten nog even geduld hebben voor de Kodiaq RS topversie, intussen is er wel al een Kodiaq Sportline met sportieve accenten voorhanden.

Naast de reguliere uitvoeringen van de Skoda Kodiaq SUV en de grote personalisatiecatalogus kan je nu opteren voor avontuurlijke looks met de Kodiaq Scout, zie je het allemaal wat dynamischer is er nu de Kodiaq Sportline. Dit in afwachting van een RS topmodel dat officieus al toegezegd, een datum werd nog niet gecommuniceerd.

Naast een grijze achterbumper en getinte ruiten krijgt de Skoda Kodiaq Sportline SUV heel wat zwart getinte onderdelen (dakrails, bumpers, radiator en spiegelkappen) mee, daarnaast zijn er ook exclusieve 19″ lichtmetalen velgen voorzien. Wie het nog groter ziet kan hier bijbetalen voor 20″ exemplaren! Binnenin heerst er een ruime sfeer met veel Alcantara en chroom accenten, zoals het een échte topversie beaamt is de Kodiaq Sportline royaal voorzien van rijhulpsystemen en gadgets.

De Skoda Kodiaq Sportline krijgt standaard vierwielaandrijving mee met de keuze uit twee benzinemotoren (1.4 TSI met 150 pk of 2.0 TSI met 180 pk) en een 2.0 CRTDI diesel (150 pk of 190 pk). Na de presentatie op het Autosalon van Genève in maart is het even wachten geblazen tot de blitse Kodiaq Sportline opduikt in het Belgische dealernet van Skoda.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...