Preview: Mercedes GLE Coupe (2019)

Preview: Mercedes GLE Coupe (2019)Wie een nieuwe Mercedes GLE SUV zegt, zegt een nieuwe GLE Coupé!

Op het Autosalon van Parijs krijgen we de gloednieuwe GLE voor het eerst te zien op de stand van Mercedes. Deze praktische premium SUV werd niet enkel luxueuzer en comfortabeler maar ook een pak terreinwaardiger, goed nieuws voor de actieve medemens onder ons. Naast keuze uit diverse uitvoeringen en motoren was er bij de vorige generatie ook een GLE Coupé met aflopende daklijn, niets wijst er op dat we die niet opnieuw te zien krijgen.

Dankzij die aflopende daklijn is de Mercedes GLE Coupé voorzien van een coupé-achtige vormgeving daardoor hij/zij net wat meer opvalt in het grijze straatbeeld. Zowel qua interieurindeling, gadgets en motoren zal de GLE Coupé zijn GLE broer volgen, enkel qua laadvolume en hoofdruimte achterin moet je een opoffering maken wanneer je voor de lifestyle SUV gaat.

Met een marktlancering begin 2019 voor de GLE zal de GLE Coupé kort daarop voorgeteld worden, misschien zelfs al op het Autosalon van Genève in maart. Photoshopkunstenaar X-Tomi voorziet al een (waarheidsgetrouw) zoethoudertje voor wie niet meer kan wachten!

Preview: Mercedes GLE Coupe (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...