Teaser: BMW 4 Reeks Coupe (2020)

Teaser: BMW 4 Reeks Coupe G22 (2020)Eerder deze week kregen we vernieuwde 5 Reeks, 6GT én X2 PHEV te zien, volgende week zal BMW de nieuwe 4 Reeks Coupé lanceren!

Drukke tijden voor de Duitse premiumconstructeur uit München! Na de eerdere onthulling van de vernieuwde 5 Reeks (inclusief 5 Reeks Touring en allerhande interessante motorisaties), vernieuwde 6 Reeks Gran Turismo én het vrijgegeven van meer details omtrent de hippe/milieuvriendelijke X2 xDrive25e plug-in hybride staat de onthulling van de nieuwe 4 Reeks Coupé (G22) reeds op de planning voor 2/06.

Omtrent de aankomende/stormende 4 Reeks is er al héél wat digitale inkt neergepend. En dan hebben we het niet over de interessante technologische bagage die hij zal overnemen van de nieuwe 3 Reeks, de elektrische i4 Gran Coupé evenknie of de veelbelovende M4 Coupé maar omtrent die reusachtige grille vooraan. Hopelijk oogt het in bepaalde configuraties/samenstellingen minder “Bugs Bunny” dan bij het conceptmodel het geval was…

Fanboys (m/v/x) zetten zich klaar op dinsdag 2 juni 2020 omstreeks 18u lokale tijd. Eind 2020 verwachten we de nieuwe BMW 4 Reeks in de showrooms.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...