Officieel: BMW Concept 4 (2019)

Officieel: BMW Concept 4 (2019)Een blik naar de toekomstige generatie BMW 4 Reeks Coupé.

Naast de gekende nieuwigheden in de vorm van de 1 Reeks, 3 Reeks Touring, 8 Reeks Gran Coupé, M8 Coupé (Competition), M8 Cabrio (Competition), X1 facelift en X6 SAC heeft BMW nog een verrassing in petto voor het Autosalon van Frankfurt. Namelijk een conceptuele voorbode voor de volgende generatie 4 Reeks Coupé (en bijhorende cabrio + gran coupé koetswerkvormen?) die we in 2020 mogen verwachten.

Net zoals voordien zal de nieuwe 4 het nodige delen met de 3. Die laatste zit nu volledig in ’t nieuw (op een nieuwe M3 Berline na), waardoor de Concept 4 ons mag beginnen opwarmen voor de onthulling medio volgend jaar.

We willen jullie de vierhonderd lovende woorden (uit de beknopte samenvatting) omtrent de dynamische proporties, karakteristieke vormgeving, historische verwijzingen en dergelijke besparen, vorm gerust zelf een mening over deze blitse creatie. Alvast een eervolle vermelding voor de Forbidden Red koetswerkkleur, tevens hopen we stiekem dat de grille net wat compacter uitvalt om zo het verschil tussen de X5 en X7 groot genoeg te houden.

Hoeveel er behouden blijft van de Concept 4 in het uiteindelijke productiemodel moet de toekomst uitwijzen, qua rijdynamiek heeft de nieuwe 3 Berline alvast de lat hoog gelegd. Ook inzake technologie, interieurdesign, gadgets, connectiviteit en rijhulp kan je bij de 3 Reeks Berline en 3 Reeks Touring alvast eens gaan kijken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...