Autosalon Brussel 2020: Audi line-up

Autosalon Brussel 2020: Audi line-upAudi presenteert maar liefst 22 modellen op het Autosalon van Brussel 2020 waarvan de helft nieuwkomers!

Met een behoorlijk breed gamma heeft Audi voor iedereen wel wat wils (inclusief interessante salonvoordelen) in de aanbieding, toch zal de grote ster in Paleis 11 de e-tron Sportback zijn. Het tweede e-tron model (de e-tron Scooter niet meegerekend) kan uitpakken met een knappe(re?) koetswerklijn terwijl de zuiver elektrische aandrijflijn gewoon behouden werd. Net zoals de e-tron SUV rolt de e-tron Sportback van de band bij Audi Brussels in Vorst!

In de laatste maanden investeerde Audi de nodige tijd/geld in een ruim gamma aan milieuvriendelijke en zuinige plug-in hybrides voor de Q5, Q7, A6, A7 Sportback en A8, allemaal tekenen ze dan ook mooi present op de Heizel met een CO2 uitstoot onder de 50 g/km waardoor ze ook na 2020 fiscaal interessant blijven. De vernieuwde Audi A5 Sportback 40 g-tron beleeft hier zijn wereldpremière en combineert een stijlvol voorkomen met zuinige prestaties.

Ook de gloednieuwe Q3 Sportback en A1 Citycarver zijn van de partij op het Autosalon net zoals de vernieuwde A4 familie en Q7 SUV.

Ter ere van 25 jaar RS lanceerde Audi in 2019 zowaar zes nieuwe RS modellen waarvan er vijf terug te vinden op de 1.920 vierkante meter grote stand in de vorm van RS4 Avant (facelift), RS6 Avant (nieuw), RS7 Sportback (nieuw), RS Q3 Sportback (gloednieuw) en RS Q8 (gloednieuw). Die laatste pakte met de 600 pk sterke V8 en diverse rijhulpmiddelen het record van snelste SUV rond de Nürburgring.

In Paleis 1 vinden we de 620 pk sterke Audi R8 LMS G2 racewagen tussen de andere Dream Cars.

Line-up Audi @ Autosalon 2020
Audi e-tron 55 quattro
Audi e-tron 50 quattro
Audi e-tron Sportback 55 quattro (Europese première)

Audi A1 citycarver
Audi A1 Sportback
Audi A3 Sportback
Audi A4 Berline
Audi A4 Avant
Audi A6 Avant

Audi A3 Sportback e-tron
Audi A5 Sportback 40 g-tron (wereldpremière)
Audi A7 55 TFSI e quattro
Audi A6 50 TFSI e quatttro
Audi A8 L 60 TFSI e quattro

Audi RS 4 Avant
Audi RS 6 Avant
Audi RS Q3 Sportback
Audi RS 7 Sportback
Audi RS Q8

Audi Q2
Audi Q3
Audi Q3 Sportback
Audi Q3 Sportback Edition One
Audi Q5 55 TFSI e quattro

Audi S8 Audi exclusive

Dream Cars (Paleis 1): Audi R8 LMS GT2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...