Kevin Mirallas heeft een Audi RS6 Avant (2019)

Kevin Mirallas heeft een Audi RS6 Avant (2019)De Rode Duivel heeft een nieuwe wagen.

Kevin Mirallas, een getalenteerde voetbal die deze zomer Everton FC inruilde voor Antwerp FC, heeft – naar eigen zeggen – de allereerste Belgische Audi RS6 Avant op de kop getikt bij Audi Sport Brussels. Na geslaagde passages bij ondermeer AS Saint-Etienne, Olympiakos, Everton en Fiorentina kan de aankoopsom van minimaal 120.000 euro vermoedelijk geen probleem geweest zijn. De RS6 Avant in kwestie is behoorlijk sinister uitgevoerd, zelf de RS badges zijn zwart.

Lid van de gouden Rode Duivels generatie of niet, de RS6 Avant van Kevin Mirallas is net zoals alle andere RS6 Avant’s voorzien van een 600 pk / 800 Nm sterke 4.0-liter V8. Vierwielaandrijving, achterwielsturing, 8-traps automaat, LED lichtblokken en een resem gadgets op vlak van rijhulp, connectiviteit en veiligheid zorgen voor de nodige luxe en comfort aan boord, in de koffer kan er tot 1.680 liter bagage.

Foto’s via Audi Sport Brussels (FB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...