Audi Sport komt dit jaar nog met zes (!) nieuwe modellen (2019)

Audi Sport komt dit jaar nog met zes (!) nieuwe modellen (2019)Drukke tijdens voor het Audi RS team met de nakende lancering van maar liefst zes high performance uitvoeringen.

Sinds de lancering in ’94 werden er alreeds 25 RS modellen toegevoegd aan het Audi productgamma, nog voor het jaareinde mogen we daar nog zes nieuwigheden bijrekenen waaronder twee gloednieuwe modellen. Audi gaf alreeds een kleine hint met een donkere familiefoto, wie goed (na)denkt kan gemakkelijk zes potentiële krachtpatsers bekomen.

Bovenaan het gamma verwachten we de introductie van een RS Q8 en ook de RS Q3 zou een logische zet zijn, inclusief RS Q3 Sportback afgeleide. Met de marktintroductie van de S6 Berline, S6 Avant en S7 Sportback – mét TDI dieselmotor zowaar! – is het uitkijken geblazen naar een nieuwe RS6 Avant en RS7 Sportback. Volgens de geruchten beiden met de 4.0-liter V8 (+- 600 pk) én een (plug-in?) hybride versie die 700 pk genereert! De zesde Audi Sport nieuwigheid zou tot slot de opgefriste RS4 Avant kunnen zijn.

Audi zal de grootste nieuwigheden sowieso onthullen op het (Duitse) Autosalon van Frankfurt in september al zullen ze ook enkele “verrassingen” sparen voor de Los Angeles Auto Show in november. Drukke tijden daar in Neckarsulm (Audi Sport HQ, nabij Stuttgart)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...