Productie Audi e-tron EV SUV van start

Productie Audi etron EV SUV van startAudi Brussels komt met de productiestart van de veelbelovende e-tron SUV stilaan op stroom!

Net voor de zomervakantie werd er in België afscheid genomen van de compacte A1 Sportback die meerdere jaren van de band liep in Vorst. Veel tijd om te jammeren was er anderzijds niet, de fabriek moest namelijk volledig omgebouwd worden (grotendeels binnen de bestaande structuur) om de hypermoderne e-tron SUV in elkaar te kunnen schroeven. Een taak die op het lijf geschreven staat van de vele getalenteerde werknemers van Audi Brussels!

Na een preproductie/testperiode van enkele weken zijn ze nu klaar voor het echte werk, op maandag 3 september werd namelijk de serieproductie van de zuiver elektrische Audi e-tron opgestart. Onder het goedkeurende oog van diverse Audi topmensen rolde het eerste e-tron exemplaar van de band, voorzien van een knappe Misano Red koetswerkkleur.

Op 17 september plant Audi een grootschalige onthulling in … San Francisco nadat een eerdere (Belgische) lancering last minute werd herzien. Beelden van het interieur (mét camera’s als zijspiegels) waren er reeds vrijgegeven, voor 1.000 euro kan je tevens een e-tron reserveren bij je Audi verdeler. Volledige specificaties volgen na 17/09!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...