Preview: interieur Audi e-tron SUV (2018)

Preview: interieur Audi e-tron SUV (2018) Audi onthult alvast het interieur van hun veelbelovende – en in Brussel gebouwde – e-tron SUV!

Nu de nieuwe generatie A1 Sportback in Barcelona in elkaar wordt gestoken kunnen ze zich bij Audi Brussels volledig focussen op de bouw van de e-tron SUV. Deze volledig elektrische SUV moet nog voor het einde van 2018 van de band rollen in Vorst, een volledig onthulling van dit bijzonder belangrijke model voor Audi volgt zeer binnenkort. Intussen worden we warm gehouden met officiële interieurbeelden!

Daarop zien we direct de gekende minimalistische/strakke vormgeving met kwalitatieve materialen en een hoogstaande afwerkingsgraad. Wanneer je kiest voor het panoramisch zonnedak krijg je eveneens een prachtige lichtinval. Het digitale dashboard (Audi Virtual Cockpit) kan hier uiteraard niet ontbreken net zoals een dubbel scherm in de middentunnel, iets dat we reeds zagen bij de nieuwe A8 Limousine en A7 Sportback.

Nieuw is dat de zijspiegels vervangen worden (optioneel?) door camera’s en daarvoor schermen meekrijgen in de deur. Dankzij het 7″ touchscreen kan je het beeld al swipend verplaatsen, in/uit zoomen of opteren voor een speciale weergave voor op de snelweg of bij het manoeuvreren. Maximaal krijg je dus maar liefst vijf haarscherpe schermen in je toekomstige Audi e-tron SUV!

Technische details volgen (hopelijk) snel maar ga er vanuit dat de e-tron de voorbode zal zijn van een grootschalig elektrisch offensief van Audi. Daarnaast mag je rekenen op een 400 km rijbereik (op papier), performante prestatiecijfers en de mogelijkheid tot snelladen. Bestellen kan reeds bij je favoriete Audi verdeler.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...