Autosalon Brussel 2019: Mercedes Line-up

Autosalon Brussel 2019: Mercedes Line-upKleine én grote nieuwigheden bij Mercedes tijdens het Autosalon van Brussel 2019!

Aan een stevig tempo blijft Mercedes haar gamma vernieuwen/uitbreiden wat voor ons nationaal autofestijn op de Heizel altijd heel wat interessante nieuwigheden met zich meebrengt. Met de EQC lanceren de premium Duitsers uit Stuttgart hun elektrisch EQ submerk in de vorm van een praktische SUV met 400 pk en een werkbaar rijbereik van ongeveer 450 km zonder te raken aan het befaamde comfort en hoogstaande afwerking. Voor het eerst te zien in België en tegen de zomer ook bij de lokale verdeelpunten, op termijn volgt er nog een compacte EQA (op basis van de A-Klasse).

Van die A-Klasse zien we tijdens het 97ste Autosalon van Brussel de A-Klasse Berline terwijl ook de technisch gerelateerde B-Klasse MPV een prominente plaats zal krijgen in Paleis 5. De nieuwe CLA sportcoupé zal hier ook te zien zijn, hetzij goed verstopt!

De komende jaren zal elektrificatie een steeds grotere rol gaan spelen, zo getuige de S560e plug-in hybride (benzine) en de gloednieuwe E300de plug-in hybride (diesel!). De nieuwe GLE SUV combineert dan weer een modern interieur en hightech rijhulpmiddelen met een avontuurlijke inborst.

In het potente AMG hoekje vinden we een blitse E53 Cabrio, de imposante G63 en het nieuwe (functionele/praktische!) vlaggenschip: GT63 S 4-deurs coupé. In Paleis 1 (Dream Cars) vertegenwoordigen de S560 Maybach en AMG GT 4-deurs coupé de Mercedes kleuren.

Naast een breed aanbod op vlak van personenwagens, SUV’s, EV’s en AMG’s is het utilitaire gamma van Mercedes Benz Vans aanwezig met de focus op de zuiver elektrische eVito, X-Klasse pickup, V-Klasse luxebusje en de bekroonde Sprinter.

Line-up Mercedes @ Autosalon 2019
A160 (5d)
A180d Berline
B180
GLA180
CLA180 Shooting Brake
Nieuwe CLA in Black Box!

C160 Berline
C180d Break
C180 Coupé
GLC220d 4MATIC
GLC250 4MATIC Coupé

EQC400

E200d Berline
E300de Break diesel Plug-In Hybrid
CLS300d
GLE300d 4MATIC

S560e Lang Plug-In Hybrid

Mercedes-AMG E53 4MATIC+ Cabrio
Mercedes-AMG G63
Mercedes-AMG GT4 Door 63 S

Mercedes-Maybach S 560 4MATIC (Dream Car Show)
Mercedes-AMG GT4 Door Coupé (Dream Car Show)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...