Belgische vanafprijs Mercedes GLE SUV (2018): vanaf 67.276 euro

Belgische vanafprijs Mercedes GLE SUV (2018): vanaf 67.276 euroDe bestellijnen voor de nieuwe Mercedes GLE SUV staan/gaan open!

Voor een nieuwe generatie GLE Coupé moeten we nog enkele weken geduld uitoefenen, intussen komt de marktintroductie van de nieuwe GLE wel dichterbij. In de eerste maanden van 2019 moet de vierde generatie GLE opduiken bij de lokale Mercedes’ verdeler, initieel als GLE300d (245 pk) en GLE400 (367 pk) maar later volgen er nog diverse (top)versies met als kers op de taart de AMG derivaten!

Intussen kan je in België alvast een bestelbon tekenen voor de nieuwe luxe SUV ter waarde van minimaal 67.276 euro (GLE300d) of 73.326 euro (GLE400), toch voorzie je best het nodige budget om – naar goede Duitse gewoonte – een leuke configuratie te kunnen maken. De gloednieuwe 9-traps 9G-TRONIC PLUS automaat en 4MATIC vierwielaandrijving zitten alvast in de basisuitrusting.

De op het Autosalon van Parijs voorgestelde Mercedes GLE is groter/langer dan zijn voorganger waardoor er binnenin een pak meer ruimte is voor het lichaam en bijhorende bagage. Net zoals bij de nieuwe A-Klasse zijn er haarscherpe beeldschermen die dienst doen als tellerpartij/infotainmentsysteem, slim communiceren kan dan weer met het innovatieve MBUX systeem. Offroad moet deze GLE perfect zijn kunsten kunnen etaleren dankzij een resem hulpmiddelen, ook op vlak van veiligheid, comfort en rijhulpmiddelen geniet de Duitse SUV van de nodige (optionele) gadgets.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...