Video: CarWOW test de Mercedes-AMG G63 (2018)

Video: CarWOW test de Mercedes-AMG G63 (2018)Het combineren van sportwagenpotentieel met verregaande terreinkwaliteiten lijkt misschien ietwat vreemd op papier, de nieuwe Mercedes G63 AMG bewijst in de praktijk dat het goed samengaat!

Na bijna 40 jaar kwam eerder dit jaar de gloednieuwe G-Klasse ten tonele die heel zijn carrière waanzinnig populair was, Mercedes kwam bovendien relatief snel met de blitse G63 AMG afgeleide. Die blijft trouw aan de befaamde offroadskills van de G maar voegt er een stevige scheut vermogen aan toe, meer specifiek produceert de 4.0-liter V8 hier 585 pk / 850 Nm! Sportieve details mogen uiteraard niet ontbreken.

In ruil voor 156.211 euro (vanafprijs!) kan je zelf de Mercedes-AMG G63 van dichtbij ontdekken, anderen moeten/kunnen zich behelpen met onze Britse collega’s van CarWOW die deze sportieve G-Klasse op beeld vastlegden. De G63 AMG weet hier indruk te maken met zijn stoere (retro)looks, weggedrag, ruim interieur, hoogstaande afwerking/materiaalkeuze en moderne gadgets/rijhulpmiddelen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...