Dit is de nieuwe Mercedes G-Klasse (2018)!

Dit is de nieuwe Mercedes G-Klasse (2018)!Een week vroeger dan voorzien komt de nieuwe Mercedes G-Klasse boven water.

Op een licht gewijzigde grille en wat strakkere karakterlijnen na zou je het misschien niet zeggen maar dit is weldegelijk de nieuwe Gelandewagen van Mercedes-Benz! De vorige generatie is intussen een icoon geworden en verkocht tot de laatste maanden bijzonder goed, zelfs met potente AMG krachtbronnen in het vooronder.

Op 15 januari krijgen we de officiële onthulling maar – zoals vaker – duikt er nu al beeldmateriaal op. Interieurbeelden kregen we overigens al van Das Haus zelf én daar zien we het grote verschil met de huidige G-Klasse met een moderne vormgeving, hightech gadgets en luxueuze afwerking. Wat we niet zien is het nieuwe onderstel uit lichtgewicht materialen, daardoor moet de G-Klasse alvast een pak zuiniger voor de dag komen. Motorische details krijgen we tegen 15/01!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...