Belgische prijs Mercedes S560e Berline (2018): vanaf 110.957 euro

Belgische prijs Mercedes S560e Berline (2018): vanaf 110.957 euroWil je genieten van royale luxe, hoogstaand comfort en een beperkte CO2 uitstoot (57 g/km) dan ben je aan het juiste adres van de nieuwe Mercedes S-Klasse S560e plug-in hybride!

Das Haus voorzag vorig jaar de S-Klasse Berline, Coupé / Cabriolet en AMG/Maybach derivaten van een beperkte opfrisbeurt, op motorisch vlak zagen we dan weer interessante krachtbronnen verschijnen naast nieuwe technologie, veiligheid en rijhulpmiddelen. Ook de S-Klasse plug-in hybride mag daarvan genieten, ook deze doet het vanaf heden met de S560e (476 pk / 700 Nm / 57 g/km CO2) benaming in de plaats van S500e voordien.

De Mercedes S560e Berline komt steevast in de verlengde koetswerkvariant (lees: 13 cm extra beenruimte!) en rekent enerzijds op de 3.0-liter V6 benzinemotor (367 pk), anderzijds staat er een elektromotor (90 kW) paraat die vertrouwt op een 37 Ah lithium-nickel-manganese-cobalt batterij (voordien slechts 20 Ah). Zuiver elektrisch zou je met de S560e nu 50 km ver moeten geraken. Opladen kan onderweg of in anderhalf uur aan een snellader.

Dankzij een gepaste afstelling van de ophanging en de 9-traps automaat geniet je bij de S560e even hard van het hoogstaande (en luxueuze) S-Klasse comfort, de navigatie helpt zelfs actief mee om op basis van zijn informatie je zo zuinig mogelijk van A naar B te verplaatsen.

Deze stevige brok ecologische luxe is vanaf nu te verkrijgen vanaf 110.957 euro in het zwart met 18” velgen, voorzie dus nog steeds het nodige personalisatiebudget.

Lees hier onze rijtest met de Mercedes S400d Berline!
Lees hier onze rijtest met de Mercedes S560 Coupé!
Lees hier onze rijtest met de vorige Mercedes S500e Berline!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...