Spyshots: BMW X3 M (2018)

Spyshots: BMW X3 M (2018)BMW maakt eindelijk werk van een sportieve X3 M variant!

Na de presentatie van de nieuwe X3 op het Autosalon van Frankfurt is het uitkijken hoe de blauw/witte premiumconstructeur uit München de toekomst van deze compacte SUV ziet. Sportievelingen kunnen reeds hun ding doen met de X3 M40i (360 pk / 500 Nm) maar voor écht een vuist te kunnen maken tegen de Audi SQ5 en Mercedes-AMG GLC43 moet BMW wel eens op de proppen komen met een volwaardige X3 M.

Een M product van een zwaarlijvige/praktische SUV lijkt in theorie op heiligschennis, de X5 M en X6 M tonen anderzijds dat de magie op een bepaalde manier toch weet te plakken. Op de Nürburgring probeert BMW die X3 M magie nu te finetunen tot een dynamisch op-en-top geheel, vermoedelijk voorzien van de 3.0-liter zes-in-lijn met minimaal 400 pk dankzij de integratie van de M3 / M4 aandrijflijn.

We hopen deze sportieve BMW X3 M ergens in 2018 te mogen ontmoeten op een internationaal Autosalon.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...