Teaser: Seat Ateca facelift (2020)

Teaser: Seat Ateca facelift (2020)Seat zal de vernieuwde Ateca onthullen op 15 juni 2020.

Met de Ateca SUV blies Seat in 2016 haar gamma nieuw leven in, intussen staat de teller op meer dan 300.000 verkochte exemplaren. En dat succes zorgde ook voor de compacte Arona en grotere Tarraco die het beiden ook best goed doen. Maar niemand is het eeuwige leven gegeven dus maken de Spanjaarden zich klaar voor de onthulling van de opgefriste Ateca op maandag 15/06.

Veel details wil Seat nog niet vrijgeven maar ze spreken intussen al vol enthousiasme over “een geëvolueerd design”, “update voor het interieur”, “optimale connectiviteit”, “meer comfort en veiligheid” en “efficiënt gamma verbrandingsmotoren met betere prestaties”, allemaal om nog beter te kunnen inspelen op de wensen van klanten. Inzake type-aanduiding volgt de hippe compact SUV alvast de nieuwe Leon met een speelser lettertype.

Een klassieke facelift dus, benieuwd of Seat ook hier een plug-in hybride zal aanbieden. Later zal de technisch gerelateerde CUPRA Ateca een soortgelijke make-over ondergaan.

Lees hier onze rijtest met de Seat Ateca FR 2.0 TSI 190 pk!
Lees hier onze rijtest met de Seat Ateca 1.4 TSI 150 pk!

Teaser: Seat Ateca facelift (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...