Officieel: Seat Tarraco 1.5 TSI DSG 150 pk (2019)

Officieel: Seat Tarraco 1.5 TSI DSG 150 pk (2019)De stoere Seat Tarraco SUV kan je vanaf nu krijgen met de 150 pk sterke benzinemotor en zeventraps automaat.

Seat’s grootste SUV, de Tarraco, krijgt een ruimer motorgamma aan benzinezijde. Voordien was de efficiënte zeventraps automaat met dubbele koppeling (DSG7) enkel te verkrijgen op de 2.0 TSI topversie (steeds in combinatie met 4Drive vierwielaandrijving), nu is deze ook te combineren met de 1.5 TSI met 150 pk / 250 Nm en voorwielaandrijving. Je hoeft hiervoor ook niet meer voor het hoogste XCellence uitrustingsniveau te kiezen, in de Style uitvoering is hij de jouwe voor 36.400 euro!

Bestellingen voor de Tarraco 1.5 TSI DSG worden reeds opgenomen, midden februari worden de eerste exemplaren geleverd. Nog steeds is keuze tussen vijf of zeven zitplaatsen en een resem interessante gadgets, veiligheid- en rijhulpmiddelen.

Midden 2020 komt de Seat Tarraco plug-in hybride waarbij een 1.4-liter TSI viercilinder (150 pk) innig samenwerkt met een elektromotor (116 pk) en 13 kWh lithium-ion batterijpack. Dat resulteert in een CO2 uitstoot van minder dan 50 g/km en zuiver elektrisch rijbereik van 50 km.

Lees hier onze rijtest met de Seat Tarraco 2.0 TSI 190 pk!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...