Officieel: Jeep Renegade facelift (2019)

Officieel: Jeep Renegade MY19 facelift (2019)De stoere Jeep Renegade crossover krijgt een visuele opfrisbeurt, nieuwe technologie en moderne motoren!

Met de lancering van de Jeep Renegade kreeg de Amerikaanse constructeur (met Italiaanse roots) écht voet aan de grond op de Europese markt, hier is iedereen dan ook verzot op dergelijke compacte avonturiers.

Om een verzetting van het succesverhaal niet in gevaar te brengen zijn de visuele verschillen eerder beperkt, wie goed kijkt ziet een licht herwerkte voor- en achterbumper/grille en herwerkte lichtblokken. Traditiegetrouw zijn er ook extra mogelijkheden inzake personalisatie met diverse packs, kleuren en velgen.

Interieurbeelden van de nieuwe Renegade gaf Jeep nog niet mee maar daar verwelkomen we ongetwijfeld we een verbeterde kwaliteitsindruk en een grotere versie van het infotainmentsysteem dat momenteel nog maximaal 6,5″ meet. Extra rijhulpmiddelen maken eveneens hun intrede.

Onder de motorkap mogen we een nieuwe 1.0-liter driecilinder benzinemotor met 120 pk verwachten terwijl we afscheid zullen nemen van de oude 1.6-liter E-Torq motor. Een 1.3-liter viercilinder benzine komt met 150 pk of 180 pk terwijl de bestaande 1.6-liter MultiJet diesel ook wel nog even van de partij is.

Zodra de festiviteiten achter de rug zijn op de Torino Motor Show verwachten we meer informatie én beeldmateriaal.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...