Special Edition: Jeep Renegade Downtown

Special Edition: Jeep Renegade DowntownDe Jeep Renegade doet het goed en viert dat succes met een avontuurlijke Downtown special edition, goed voor 125 exemplaren!

Desondanks de Jeep Renegade behoorlijk capabel is op onverharde ondergrond – zeker in vergelijking met de concurrentie – is de compacte SUV voornamelijk populair voor stedelijk gebruik in België. Sinds de lancering (eind 2014) werden er al meer dan 3.000 Renegade’s losgelaten op onze Belgische wegen, om dat succes nog wat kracht bij te zetten krijgen we een exclusieve Downtown reeks die beperkt wordt op 125 exemplaren.

De Jeep Renegade Downtown krijgt een uitgesproken uiterlijk dankzij glazendzwarte 18″ vijfspaaks velgen, een mat radiatorrooster en donkergrijze dakrails. Downtown badges mochten natuurlijk niet ontbreken. Ook binnenin wordt het donkere thema verdergezet met zwarte interieurafwerking en speciale Jeep logo’s.

Naast visuele tweaks werd de basisuitrusting aangedikt met ondermeer automatische airconditioning, parkeersensoren achteraan, cruise control, mistlichten, lederen stuurwiel en het 5″ UConnect infotainmentsysteem dat zowel de media en connectiviteit voor zijn rekening neemt. Optioneel kan je dat ook uitbreiden met een navigatiemodule.

De Jeep Renegade Downtown is vanaf september beschikbaar in het dealernet vanaf €18.990 met keuze uit vier verschillende koetswerkkleuren zijnde Colorado (rood), Alpine White (wit), Granite Crystal (grijs) of Carbon Black (zwart). Inzake krachtbron ben je aangewezen op de 1.6-liter E.Torq benzinemotor (110 pk / 152 Nm) en de 1.6-liter MultiJet dieselmotor (115 pk / 320 Nm), beiden voorzien van een start/stop systeem.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...